Porterhouse Steak.

230 km narmre slutmalet, Invercargill. 140 km pa tva hjul, 90 km pa fyra da jag idag fick lifta efter att bakhjulet brakat ihop fullstandigt.

Jag befinner mig i Christchurch dar cykeln har fatt nytt hjul och jag nya krafter efter vila och mangder med mat.

imgp1766.JPG

Pa tal om mat sa har den aldrig smakat battre an efter gardagens 10-timmars pass i motvind och saftiga uppforsbackar fran Kaikoura. Precis innan stangning dundrade jag in pa lokal-snusket i lilla “Waiau” och bestallde en “Porterhouse Steak”. 300 gram stek, tjocka pommes, stekt agg och sallad. Jag diskade rent tallriken, inte ett spar av mat fanns kvar nar jag festat klart.

imgp1774.JPGimgp1776.JPGimgp1779.JPGimgp1765.JPG

Vilodag imorgon kanns lockande. Vi far se om jag orkar trampa vidare.

south_island_new_zealand223.JPG

/Erik

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.